Wens (niet-)Feyenoorders een sportief 2019

Wens (niet-)Feyenoorders een sportief 2019

Iedere Feyenoord-supporter heeft ze wel in zijn of haar familie, vriendenkring of werkomgeving: mensen die niet voor Feyenoord zijn. En dat is maar goed ook, want wat zou je zonder hen moeten? Zonder tegenstander is er geen strijd, zijn er geen daden en geen kameraden. Oftewel: zonder tegenstander is er geen Feyenoord.


Samen met de tegenstanders geven we het voetbal kleur. Daarom gaan we, als twaalfde man in de twaalfde maand, samen door één deur en willen we onze tegenstanders bedanken voor de sportieve strijd. Om die reden geeft Feyenoord jou in aanloop naar kerst de kans om de mensen uit jouw omgeving die niet voor Feyenoord zijn, fijne feestdagen en een sportief 2019 te wensen.

Daag jouw ‘rivaal’ uit voor persoonlijk duel
Wens jij jouw voetbalvrienden en -vriendinnen, teamgenoten buren, collega’s en/of familieleden die niet voor Feyenoord zijn een sportief 2019? Ga dan naar www.feyenoord.nl/sportief2019 en verstuur jouw persoonlijke kerstkaart inclusief onderstaande video (ingesproken door rapper en Feyenoord-supporter Winne) naar al jouw ‘rivalen’.

Doe je mee, dan maak je automatisch kans om samen jullie persoonlijke duel in De Kuip te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld samen met een AZ-supporter naar Feyenoord – AZ of met een Fries naar Feyenoord – sc Heerenveen. Je wordt opgehaald en thuisgebracht met een Opel, wordt ontvangen met een hapje en een drankje en bekijkt de wedstrijd vanaf een mooie plek in De Kuip. Een aanbod dat zelfs een niet-Feyenoorder niet kan afslaan…

Discussieer mee! 7 reacties

Gast9642701035

Je plaatst een bericht als Gast9642701035