Lachende Toornstra bewijst zijn ongelijk bij Feyenoord

Lachende Toornstra bewijst zijn ongelijk bij Feyenoord

Feyenoord won gisteren van FC Utrecht. De Rotterdammers speelden redelijk goed en zorgden ervoor dat Utrecht tot de tachtigste minuut eigenlijk geen kansen tegen kregen. Jens Toornstra was ook erg tevreden na afloop.


Toornstra: "Eigenlijk tot de 80e minuut de controle hadden en heel rustig achterin waren, waardoor we totale controle hadden. We verzuimden het alleen eerder af te maken", zegt Feyenoord in gesprek met Feyenoord TV.

De Rotterdammers speelden goed, maar op het eind kreeg Utrecht toch wat kansjes. "Dat zijn momenten die je altijd krijgt als de tegenstander opportunistisch gaat spelen." Feyenoord gaf ondanks de vele wissels bij Utrecht gaf Feyenoord weinig weg. "Veel communiceren, dat begint bij Kenneth al, de verdedigers stonden goed, Calvin speelde erg goed vond ik."

Feyenoord kreeg de nodige vrije trappen. Sam Larsson nam de eerste, Toornstra nam de tweede. "Ik zei dat ik het beter kon, maar niks bleek minder waar." Toornstra had ook niet het gevoel dat er extra druk op zat. "De sfeer in de groep was goed, we speelden een thuiswedstrijd in de avond, dan weet je dat er mooie dingen kunnen gebeuren."

Discussieer mee! 18 reacties

Gast5503269357

Je plaatst een bericht als Gast5503269357