'Een club als Feyenoord zou ik zeker aandurven'

'Een club als Feyenoord zou ik zeker aandurven'

De 28-jarige oud-speler van o.a. FC Groningen, Maikel Kieftenbeld, staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Birmingham City. In gesprek met Voetbal International blikt de verdedigende middenvelder terug op zijn tijd in de Eredivisie bij Go Ahead Eagels en FC Groningen en kijkt alvast vooruit naar de toekomst.


Kieftenbeld heeft het enorm naar zijn zin in de Engelse Championship, maar sluit een terugkeer naar de Eredivisie alles behalve uit. "Ik ben van plan om later terug te keren naar Nederland en weer in mijn vertrouwde omgeving te gaan wonen. Wanneer precies? Dat kan nog wel een paar jaartjes duren. Als voetballer kan ik het in Engeland nog heel lang volhouden, denk ik. Mijn contract bij Birmingham City loopt na dit seizoen nog een jaar door en er is een optie om daar nog een jaartje aan vast te plakken. Zelf wacht ik het allemaal rustig af."

Zelf heeft Kieftenbeld maar één zwakke plek, namelijk Go Ahead Eagels. Hij zou bij deze club dan ook graag zijn voetballoopbaan willen beëindigen. "Het is de meest Engelse club van Nederland, qua sfeer, dus dat zou een mooi eindstation kunnen zijn. Een club als Feyenoord zou ik zeker aandurven met de bagage die ik heb verzameld, maar ik weet niet of ik daar ooit voor gevraagd zal worden."

FR-Fans.nl mini poll

Kieftenbeld is een speler die Feyenoord beter maakt

0 stemmen

Discussieer mee! 41 reacties

Gast7640432788

Je plaatst een bericht als Gast7640432788