Van Bronckhorst geniet van Feyenoord: 'Laten zien waar we toe in staat zijn'

Van Bronckhorst geniet van Feyenoord: 'Laten zien waar we toe in staat zijn'

Giovanni van Bronckhorst heeft genoten van het optreden van Feyenoord tegen FC Basel. De Rotterdammers waren vrijdagavond in de tweede oefenwedstrijd van het trainingskamp in Zwitserland met 5-0 te sterk voor RotBlau.


"Ik denk dat we vandaag hebben laten zien waar we toe in staat zijn", zegt de oefenmeester na afloop in gesprek met Feyenoord TV. "We hebben afgelopen woensdag toch een moeizame wedstrijd gespeeld met een geflatteerde uitslag (3-0 nederlaag tegen Young Boys, red.)."

"Vandaag hebben we het uitstekend gedaan. Niet alleen aan de bal, ook verdedigend. We hebben goed als team compact gestaan en in balbezit altijd het vermogen gehad om de vrije man te vinden. Dan kan je een tegenstander kapotspelen."

Zomeraankoop Luis Sinisterra maakte tegen FC Basel zijn officieuze debuut voor Feyenoord. "Een hele open jongen. Heel leergierig. Hij is goed opgevangen", zegt Van Bronckhorst over zijn nieuwe pupil. "Vandaag zie je zijn kwaliteiten. Zijn snelheid, lichtvoetigheid. Vandaag speelde hij er nog wat met de handrem op, maar dit zijn toch wedstrijden waarbij hij in de groep kan integreren."

Discussieer mee! 18 reacties

Gast1978169823

Je plaatst een bericht als Gast1978169823