Toornstra ondanks doelpunt kritisch op eigen spel: 'Het kan en moet beter'

In gesprek met Radio Rijnmond geeft Jens Toornstra zijn blik op de gewonnen stadsderby tegen Excelsior. De middenvelder van Feyenoord scoorde een prachtig doelpunt en zette daarmee zijn Feyenoord op een comfortabele 2-0 voorsprong. Desondanks blijft Toornstra kritisch op zijn eigen spel: 'Ik ben altijd kritisch als het komt op mijn eigen presteren en probeer mijzelf dan ook altijd te verbeteren. Dat gaat niet altijd even makkelijk maar ik ben er continu mee bezig. Het kan en moet beter.' Op de vraag of Feyenoord vandaag een makkelijke middag beleefde in De Kuip was Toornstra duidelijk: 'Ja, dat kun je eigenlijk wel stellen. We speelden een hele goede eerste helft en beslisten eigenlijk toen al het duel. In de tweede helft speelden we het makkelijk uit, maar veel balbezit.' 'We zijn langzamerhand aan het werken naar het oude niveau toe, we bekijken het per wedstrijd en hopen aan het einde van de rit de beker in onze handen te hebben en in de play-offs te staan.'