El Ahmadi: 'We maken het onszelf veel te moeilijk'

Karim El Ahmadi zag zijn Feyenoord vandaag met 3-4 winnen in Zwolle. De aanvoerder zelf was verantwoordelijk voor de 0-3 en zag zijn elftal daarna volledig wegzakken. El Ahmadi was na afloop pissig op de manier waarop het elftal de zege nog in gevaar liet komen. ‘We maken het onszelf veel te moeilijk, de eerste helft speel je bij vlagen goed. In de tweede helft beginnen zij goed en vervolgens maken wij 0-3. Daarna scoren zij gelijk en dan valt het bij ons op een of andere manier uit elkaar. Dit mag niet gebeuren natuurlijk, op deze manier de wedstrijd nog spannend maken. We missen nog de uitstraling bij de 1-3 voorsprong.’aldus El Ahmadi op Foxsports. De middenvelder scoorde wel weer een keer, ook al hielp keeper Boer een handje mee. ‘Ik denk dat ik geholpen ben door de keeper, hij werd een beetje van richting verandert. Maar als ik ze elke week zo mag maken, dan klaag ik niet.’