'Van Persie moet de lat hoger gaan leggen bij Feyenoord'

'Van Persie moet de lat hoger gaan leggen bij Feyenoord'

De kans op een rentree van Robin van Persie bij Feyenoord wordt steeds groter. De spits is in onderhandeling met Fenerbahçe om zijn contract per direct te ontbinden en dan lijkt de weg vrij om terug te keren bij de club waar het voor Van Persie allemaal begon. Maar zit Feyenoord wel te wachten op Robin van Persie?


Het begon met het broodje kroket van Michiel Kramer, daar leek te zien dat er momenteel geen professionele houding is binnen Feyenoord. Vorig jaar was Dirk Kuyt de grote meneer en daardoor had Giovanni van Bronckhorst geen omkijken naar wat er in de kleedkamer gebeurde. Kuyt zorgde volgens het Algemeen Dagblad ervoor dat iedereen zich professioneel gedroeg, alleen al door zijn aanwezigheid. Al zijn er uitzonderingen, vorig jaar waren dat Eljero Elia en Rick Karsdorp, maar beide spelers stonden er wel als het nodig was.

Mede door de afwezigheid van iemand als Kuyt wil Van Bronckhorst Van Persie als de nieuwe baas in de kleedkamer. Toch zijn er mensen die twijfelen over de fitheid van de 34-jarige Van Persie. Hij kwam slechts 200 minuten in actie in de competitie, maar volgens zijn manager Kees Vos is Van Persie alweer maanden topfit. “Maar een fitte Robin van Persie is zonder enige twijfel een enorme meerwaarde voor Feyenoord”, zegt Cor Pot, die vorig seizoen als assistent- trainer van Fenerbahçe nauw samenwerkte met de topscorer aller tijden van Oranje. “Bovendien maakt hij doelpunten, die kan Feyenoord wel gebruiken.”

Mocht het daadwerkelijk tot een ontbinding van het contract komen, dan zal Van Bronckhorst snel contact opnemen met Van Persie. Hij zal de spits proberen over te halen naar Feyenoord te komen, om de doelpuntenproductie op te schroeven, maar vooral om de lat hoger te leggen binnen de club.

Discussieer mee! 57 reacties

Gast2743751062

Je plaatst een bericht als Gast2743751062