Feyenoorders onder de indruk: 'Ja, magisch'

Feyenoorders onder de indruk: 'Ja, magisch'

Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis kijken uit naar het avondduel tussen Feyenoord en PEC Zwolle, komende zaterdag in De Kuip. De twee buitenspelers zijn het eens: avondwedstrijden in het stadion van de lanskampioen hebben iets magisch.


,,Ik vind thuisspelen het lekkerst", begint Berghuis tegenover FOX Sports. Boëtius: ,,De avondwedstrijden in De Kuip zijn magisch. Ik wil niet zeggen dat zondagmiddag wedstrijden onderdoen, maar als de lichtmasten aanstaan. Ja, magisch."

Feyenoord kende een wisselvallige start van het seizoen, met in de laatste weken nederlagen in de Champions League, een thuisnederlaag tegen NAC Breda (0-2) maar ook en overtuigende overwinning op bezoek bij AZ (0-4). ,,Zo slecht gaat het nog helemaal niet", stelt Berghuis. ,,Ik denk dat AZ-uit een goede stap vooruit was en wij daar sowieso mee verder moeten gaan. Met die manier van spelen."

De wisselvallige resultaten in Rotterdam zijn mede te wijten aan een blessuregolf, waar ook Nicolai Jørgensen niet aan ontkwam. De Deens spits is op de weg terug, tot genoegen van Boëtius, die de afgelopen weken de spitspositie in moest vullen. ,,Spits is niet mijn favoriete positie. Ik weet dat als Nicolai weer honderd procent fit is, hij zal spelen. Dan moet ik weer gewoon vechten voor de plek op de linksbuitenpositie."Discussieer mee! 6 reacties

Gast9034290461

Je plaatst een bericht als Gast9034290461