Mist Feyenoord niet vooral de arbeidsethos van Kuyt?

Voor het begin van het seizoen gaven velen Feyenoord een grote kans op een nieuwe titel. Feyenoord verloor een aantal spelers, maar kocht op het oog in zeker in de breedte. Maar nu Feyenoord na zes speelronden al evenveel verliespunten heeft is het nog maar de vraag of Feyenoord daadwerkelijk weer mee kan doen om het kampioenschap. Feyenoord leed daarbij drie gevoelige verliespartijen in vier wedstrijden. Natuurlijk was de nederlaag tegen Manchester City ingecalculeerd. Maar 0-4? En uit bij PSV zou Feyenoord het wel goed maken, ondanks vele kansen in de tweede helft wisten de Rotterdammers niet te scoren. Ook in de derde verliespartij scoorde Feyenoord niet. NAC Breda was met 0-2 te sterk in De Kuip. Daar waar al geen vaderlandse club meer te sterk was geweest sinds januari 2016, zo schrijft De Trouw. Feyenoord kwam in de eerste helft niet tot één doelpoging. Scoorde in de afgelopen wedstrijden niet één keer, in de beker vond Feyenoord wel twee keer het net. Volgens diezelfde krant sluimert nu de gedachte, mist Feyenoord niet de arbeidsethos van Dirk Kuyt? Of is de breedte van de selectie van Feyenoord toch niet zo groot als velen dachten. Giovanni van Bronckhorst denkt er het zijne van. "Het was zwaar ondermaats van onze kant. Meedoen om de prijzen betekent dat je er elke week moet staan, maar dat was vandaag niet het geval."