Larsson gefrustreerd op de bank: 'Je wil sowieso niet toekijken hoe het team het moeilijk heeft'

Sam Larsson kwam gisteren als invaller in het veld bij Feyenoord - NAC, maar kon niet voorkomen dat Feyenoord verloor (0-2). Larsson mocht zo'n tien minuten na rust bij een achterstand van één doelpunt invallen voor de teleurstellende Bilal Basacikoglu, maar kwam niet verder dan een paar schoten. Larsson is begrijpelijkerwijs erg teleurgesteld. [i]Goal.com[/i] kreeg de Zweed voor de microfoon. 'Natuurlijk is het voor mij frustrerend om vanaf de bank toe te zien dat het team het moeilijk heeft. Je wilt sowieso niet toekijken hoe het team het moeilijk heeft in eigen huis. Het is lang geleden dat er in de competitie op eigen bodem is verloren. Jammer genoeg was dat wel zo vandaag'. Larsson dacht al direct na rust in het veld te worden gebracht, om het tij te keren, maar hij moest nog wachten. Waarom Van Bronckhorst wachtte? 'Dat is geen vraag voor mij denk ik', aldus Larsson. Larsson kreeg ook het woord bij [i]Nu.nl[/i]. Waar lag het zaterdag nu eigenlijk aan? 'We hadden voor rust veel balbezit, maar kwamen niet echt tot uitgespeelde kansen. Hoe dat kwam is op dit moment moeilijk te zeggen. Iedereen zat er na afloop uiteraard teleurgesteld bij in de kleedkamer. Het heeft geen zin om nogal te veel te klagen over deze wedstrijd. We moeten ons focussen op het volgende duel en dat is gelijk een geweldige om te mogen spelen. Het is nu zaak om onze rug te rechten'.