'Van Bronckhorst maakt geen gebruik van knowhow Koeman'

'Van Bronckhorst maakt geen gebruik van knowhow Koeman'

Feyenoordtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft nog steeds een goede band met voormalig trainer Ronald Koeman. Aangezien Koeman trainer is in Engeland ging de Telegraaf op onderzoek uit of Van Bronckhorst gebruik maakt van de informatie die Koeman bezit over Manchester City..


“Ronald heeft het heel goed gedaan en hem raadplegen had gekund, want mijn relatie met hem is heel goed. Maar Ronald is coach van Everton en ik van Feyenoord. Ik heb een goede staf waarmee ik samenwerk, dus ik heb geen reden gezien voor een belletje”, zei Van Bronckhorst.

Van Bronckhorst liet niet in zijn kaarten kijken wat betreft spel opvatting. Wel meldde hij dat Ridgeciano Haps niet op tijd hersteld is voor de wedstrijd en dat Miquel Nelom hem vervangt. “Voor ons is het zaak om het zo compact mogelijk te houden en onze momenten te pakken in de omschakeling”, aldus Van Bronckhorst, van wie het nu wel mag beginnen. “Ik heb dit duel al een aantal keer gespeeld in mijn hoofd en de spelers zullen ook aanvoelen dat spelen in de Champions League speciaal is. We hebben meerdere wedstrijden gewonnen waarvan niemand had verwacht dat we ze zouden winnen.”

FR-Fans mini poll

Logisch dat hij Koeman niet benaderd heeft?

0 stemmen

Discussieer mee! 34 reacties

Gast7817682693

Je plaatst een bericht als Gast7817682693