Daley Blind ziet kansen voor Feyenoord tegen City

Daley Blind ziet kansen voor Feyenoord tegen City

Feyenoord neemt het vanavond in De Kuip op tegen Manchester City. Nederlander en voetballer van Manchester United Daley Blind geeft Feyenoord wel een kans om te winnen van Manchester City. “Ik hoop dat ze een mooi resultaat neerzetten”, zei Blind enthousiast.


Blind weet als geen ander dat de Nederlandse clubs in principe de underdog zijn. Hij heeft nog wel een tip. “Je moet gewoon genieten”, aldus Blind in het Algemeen Dagblad. “Dan komt het vanzelf bovendrijven. Als je maar durf en lef toont als team. Verder zullen ze het echt samen moeten doen. Plezier maken is een van de voornaamste dingen. Als je op dit op podium zulke wedstrijden mag spelen, moet je dat doen. Maar je moet wel beseffen dat als je het samen als collectief doet, dat je tot grootse dingen in staat bent.”


Blind verwacht ook dat Giovanni van Bronckhorst Feyenoord wel goed neer gaat zetten. “In je achterhoofd heb je natuurlijk een plan. Dat zijn de persoonlijke ingrediënten van een coach. Maar als speler moet je dat durven uitvoeren. Ik weet zeker dat Giovanni van Bronckhorst het goed gaat neerzetten.”

FR-Fans mini poll

Verwacht jij dat Feyenoord een overwinning boekt?

667 stemmen

Discussieer mee! 11 reacties

Gast7756322101

Je plaatst een bericht als Gast7756322101