Van Bronckhorst is tevreden: 'We hebben ze kapot gespeeld'

Feyenoord wist woensdagavond met 8-0 te winnen van degradatiekandidaat Go Ahead Eagles. De Rotterdammers beleefden een goede wedstrijd en trainer Giovanni van Bronckhorst geeft in gesprek met RTV Rijnmond dan ook aan erg tevreden te zijn met de prestatie. 'Ik ben erg blij met de overwinning', aldus ''Gio''. 'Met name voor ons zelf is deze uitslag erg leuk. Na een nederlaag moet je je weer herstellen en dat hebben we op deze manier goed gedaan. Zeker in de eerste helft en in grote delen van de tweede helft hebben we de tegenstander kapot gespeeld.' Zondag speelt Feyenoord een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en het is dan ook te verwachten dat de huidige nummer één weer zal toeslaan: 'We weten dat het belangrijkste is dat we ons weer focussen op de volgende wedstrijd. PEC is een team waar we het in het verleden moeilijk hebben gehad maar we gaan natuurlijk voor de winst', aldus Van Bronckhorst.