Kramer: 'We moeten zorgen dat we alle wedstrijden winnen'

Michiel Kramer viel bij Feyenoord vandaag al naar tien minuten in doordat Jorgensen met een blessure van het veld moest. De spits scoorde in de slotfase nog de 2-1, maar die goal kwam te laat voor Feyenoord. Kramer zelf geeft aan dat Feyenoord vandaag gewoon niet goed genoeg was. ‘Het is lastig om naar tien minuten al in te vallen, maar het gaat niet om mij. We waren vandaag gewoon niet goed genoeg om een resultaat te halen. Het voelde alsof zij even iets makkelijker voetbalde en daardoor verlies je de wedstrijd.’ Aldus Kramer tegenover Foxsports. Kramer is van mening dat Ajax gewoon goed was vandaag en dat Feyenoord te laat de hoop kreeg op een punt. ‘De tegenstander speelde ook goed vandaag en Ajax kon in de tweede helft ook uitlopen, pas na de goal geloofden we erin, ook al viel die goal veel te laat.’ Kramer geeft aan dat Feyenoord het gewoon nog in eigen hand heeft en dat de focus nu snel om moet richting woensdag. ‘Wij moeten zorgen dat we alle wedstrijden winnen tot nu toe, woensdag is de eerste en daar gaan we zeker alles aan doen.’