Elia: 'Ik zet sowieso mijn wekkertje'

Eljero Elia scoorde zondagmiddag de 0-2 voor Feyenoord. ‘De eerste wedstrijden zijn heel belangrijk’, aldus Elia tegen FOX Sports. ‘Jørgensen legde die bal perfect terug en ik kon hem in de verre hoek drukken’, aldus de vleugelaanvaller over zijn doelpunten. ‘Ze willen doelpunten zien en leuk voetbal’, doelt Elia op de supporters. ‘De tweede helft hebben we laten zien wat we kunnen. Je weet wat voor tegenstander je krijgt. De eerste helft was heel moeilijk. De tweede helft gingen we meer opportunistisch spelen en toen creëerden we meer kansen.’ ‘Je ziet dat je Karim El Ahmadi mist, rust op het middenveld. Maar Tonny Vilhena vulde het goed in. Hopelijk gaat het volgende week nog beter.’ Helemaal tevreden is Elia niet. ‘Nee, ik ben nooit tevreden.’ Elia gaat ook kijken naar zijn teamgenoot El Ahmadi die actief is in de Afrika Cup. ‘Ik zet sowieso mijn wekkertje.’