VIDEO | Elia: 'Ik vind dat we vooral Dammers in de steek hebben gelaten'

Eljero Elia baalde gisteren na afloop van Machester United - Feyenoord. De Rotterdammers lieten lange tijd zien zich te kunnen meten aan de Engelsen, maar na de tweede tegengoal liet de ploeg het lopen. De uitslag (4-0) weerspiegelt daarom niet het goede spel dat Feyenoord lange tijd liet zien. Elia vindt dat de ploeg bepaalde spelers heeft laten stikken, zo citeert [i]Feyenoord Primeur[/i]. Feyenoord creëerde in de eerste helft twee goede kansen, maar door reflexen van oud-AZ keeper Sergio Romero bleef het 0-0. Een voorsprong voor Feyenoord had de wedstrijd wel eens heel anders kunnen laten verlopen. 'Wanneer je zo'n bal er inschiet is alles mogelijk. De ruimtes worden groter, je gaat meer voetballen. Dan moeten zij meer komen. Als je die kleine kansen, vooral in Europees voetbal, niet afmaakt, wordt het moeilijk', zegt Elia. 'Ik vind het jammer dat we niet in onze eigen kwaliteiten geloven. De jongens die er in gekomen zijn, Wessel Dammers dan vooral, vind ik het onwijs goed gedaan hebben. Hij was rustig aan de bal. Ik vind dat we ze in de steek hebben gelaten. Zeventig minuten lang hebben we goed voetbal gespeeld en daarna stortten we helemaal in', merkt hij teleurgesteld op tegen [i]RTV Rijnmond[/i]. Toch houdt de buitenspeler hoop op overwintering in Europa: 'Je weet: in de Kuip is alles mogelijk'.