Van Beek maakt eindelijk rentree bij Feyenoord, maar ziet teamgenoten winst weggeven

De reserves van Feyenoord en Excelsior hebben maandagavond in de Beloftencompetitie A met 1-1 gelijkgespeeld. Op Woudestein maakten Bart Nieuwkoop en Anouar Hadouir de doelpunten. Excelsior-speler Arghus Soares Bordignon ging er voor rust per brancard af met hoogstwaarschijnlijk een spierscheuring. De op het eerste oog ernstige blessure van Arghus is een flinke streep voor de rekening voor de Kralingers, want de verdediger kwam net terug van een kwetsuur. Feyenoorder Sven van Beek maakte na bijna vier maanden blessureleed weer eens wat minuten. Hij deed, net als de inmiddels fitte Excelsior-spits Mike van Duinen, exact een uur mee in de derby. De twee goals vielen in Rotterdam allebei uit een vrije trap. Marko Veijinovic pompte de bal tien minuten voor rust in het strafschopgebied en vond via de kluts verdediger Bart Nieuwkoop. In de slotminuut kreeg Excelsior 2 ook een vrije trap en die werd benut door specialist Anouar Hadouir.