Van Bronckhorst: 'Misschien dat je een paar weken geleden zo’n wedstrijd dan verloren had'

Giovanni van Bronckhorst was na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ opgelucht. ‘De eerste helft was denk ik heel goed van onze kant. Goed voetbal en veel kansen en eigenlijk de mogelijkheid om de wedstrijd al te beslissen’, aldus de trainer van Feyenoord tegen SBS6. Direct na rust kreeg Feyenoord de 1-1 tegen. ‘Als je dan zo de rust uitkomt en je komt gelijk op 1-1 met kansen nog op de 1-2. Daarna kantel je de wedstrijd en win je uiteindelijk met 3-1. Dat geeft natuurlijk een heel goed gevoel dat je de finale bereikt.’ AZ kreeg kansen op de voorsprong, maar Feyenoord bleef strijden. ‘Daarna zie je wel dat het vertrouwen in de ploeg blijft. Misschien dat je een paar weken geleden zo’n wedstrijd dan verloren had.’