Feyenoord B2 verslaat Ajax, A1 sleept punt uit het vuur tegen FC Utrecht

De Feyenoord B2 (Onder-16) heeft vanmiddag goede zaken gedaan tegen aartsrivaal Ajax. In Amsterdam won de ploeg van Edwin de Graaf met 1-0 door een prachtig doelpunt van rechtsback Simon Loshi. De A1 van Feyenoord (Onder-19) kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Utrecht op het zonnige Varkenoord. Pas in de blessuretijd van de tweede helft zorgde Gustavo Hamer voor de eindstand. A1 De A1 van Feyenoord kwam op Varkenoord nog op een voorsprong door een goal van buitenspeler Rashaan Fernandes, maar zag de wedstrijd daarna kantelen. De leeftijdgenoten van FC Utrecht scoorden twee maal, waarna het er lang op leek dat Feyenoord zou verliezen. In de blessuretijd zorgde Gustavo Hamer echter voor de 2-2. Opstelling A1: Bijlow; Den Hoedt, Hammouti, Verdonk, Absalem; VD Meer, Van Haaren, Schuurman; Fernandes, Robertha, Hansson. (via: @[i]VarkenoordWatch[/i]) A2 De A2 (Onder-18) heeft net als de A1 2-2 gelijkgespeeld. De ploeg van Jan Gösgens keek bij rust tegen een 2-0 achterstand tegen de A1 van Sparta, maar keerde in de tweede helft het tij. Een overwinning zat er uiteindelijk echter niet in. B1 De B1 wist vandaag wél te winnen van FC Utrecht. De jongelingen gaven het goede voorbeeld aan Feyenoord 1, dat morgen tegen FC Utrecht speelt. In Utrecht werd het 3-1 (winst) voor het team van Cor Adriaanse. B2 De overwinning van de B2 was enigszins gestolen, omdat de goal zo’n beetje de eerste kans was voor Feyenoord. De Ajax B2 had het vizier echter niet op scherp, gezien de drie kansen die via paal of lat niet in het doel vlogen. Door de overwinning op Ajax mag Feyenoord B2 omhoog kijken in de kampioenspoule. Vorige week werd pas de eerste overwinning in deze poule geboekt (na eerder drie keer te hebben verloren en één keer gelijk te hebben gespeeld), door van Willem II te winnen (1-0). C1 De C1 (Onder-15) van Feyenoord wist vanmiddag met 3-1 van de leeftijdgenoten van AZ te winnen(bij rust 2-1). C2 Feyenoord C2 (Onder-14) - Silkeborg, Feyenoord wint met 3-0.