zuidje

zuidje zuidje

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door zuidje

zuidje heeft op 10-08-2022 17:51 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord doet nieuw bod op Hancko'

Ja....eigenlijk wel!! Kan hij goed verdedigen ?? De statistieken die jij aangeeft nu zijn compleet nutteloos voor een LCV.


zuidje heeft op 10-08-2022 06:42 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord maakt werk van Bullaude'

Hahaha 😂 scherp!!


zuidje heeft op 09-08-2022 17:49 gereageerd op het nieuwsbericht:
López: 'Ik ben een speler die alles geeft op het veld, ik geef 100% voor het shirt dat ik draag'

@bijdragenvansardinie: Het mag dan stigmatiserend zijn wat gast 340 aangeeft maar dit houd niet in dat het negatief is he. Wat hij aangeeft is juist heel erg positief en dat dit in jou privé leven anders verloopt is spijtig maar maakt het jou waarheid in jou situatie. Dus sorry een complete onzin reactie die je nu geeft en ook totaal onnodig.


zuidje heeft op 04-08-2022 19:08 gereageerd op het nieuwsbericht:
Romano: 'Benfica doet bod op Aursnes'

Naja eerlijk is eerlijk, timber 8,5 mil dan kun je nooit 10 mil accepteren voor aursnes .of zeg ik nu iets geks ?


zuidje heeft op 04-08-2022 19:02 gereageerd op het nieuwsbericht:
Romano: 'Benfica doet bod op Aursnes'

Ja...als het boven de 11 mil is geven ze dat wel aan toch ? Per direct afwijzen dit bod is lachwekkend.


zuidje heeft op 29-07-2022 13:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Met de Pool Szymanski en Mexicaan Giménez heeft Feyenoord twee dark horses binnen'

En Kenneth Vermeer was ook een miskleun zeker ? Laat ze het maar eens proberen onder slot. En probeer eens wat positiever te zijn @Dick, op zijn minst de kat uit boom te kijken. Want je mening is niet gebaseerd op een Feyenoord verleden van deze spelers. Andere visie spel type kan heel veel doen voor spelers.


zuidje heeft op 28-07-2022 10:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Timber koos bewust voor club, stadion en trainer'

Ja helemaal met je eens plus het feit dat je nu 8,5 mil moet betalen voor hem. En Feyenoord moet wel echt heel veel vertrouwen in deze knul hebben!! Om zoveel geld te betalen voor een middenvelder moet hij wel echt goed zijn. Het terug verdien model is wel een heel stuk lastiger bij zulke hoge bedragen. Maar aan de positieve kant Feyenoord is eindelijk eens instaat om dit soort bedragen neer te kunnen leggen !! Dat is wel een hele grote positieve stap voor Feyenoord.


zuidje heeft op 27-07-2022 20:26 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord geïnteresseerd in Matias Vina van AS Roma'

@Ray 😂 ja het gaat zeker. International of niet hij zit op de bank bij as Roma dus is niet goed genoeg voor de basis daar. Gezien een club als as roma (niveau)wij daar onze spelers aan verkopen word dit wel een lastig verhaal in de toekomst. Dus alles zal afhangen van de prijs of het interessant word ja of nee. 5 mil prima maar 10 mil afhaken.


zuidje heeft op 27-07-2022 15:05 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord geïnteresseerd in Matias Vina van AS Roma'

Hmm weet nou niet of dit de juiste vijver is waar we in vissen. Normaal gesproken is dit onze afzet markt ,en nu gaan we er onze spelers halen. Weet nou niet of we er dan ooit nog geld voor terug krijgen, gezien hij bij as blijkbaar niet goed genoeg is.


zuidje heeft op 27-07-2022 11:12 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Benfica opent onderhandelingen voor onhoudbare Aursnes'

Moet zeggen je hebt gelijk kwa merknaam,maar laat nu zo zijn dat de naam van Feyenoord ook gestegen is na de finale van de conference Leaque. Dus ben inderdaad ook erg benieuwd .


zuidje heeft op 27-07-2022 11:08 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Benfica opent onderhandelingen voor onhoudbare Aursnes'

Gezien Feyenoord inderdaad niet hoeft te verkopen zou ik toch wat hoger in de boom gaan zitten. En weg wezen met dat gedonder van die bonussen achter af. Dat is gokken met miljoenen naar mijn idee,complete waanzin!! Gewoon 17 mil vragen en kijken wat er gebeurt.


zuidje heeft op 26-07-2022 15:47 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | 'Feyenoord gaat Idrissi spoedig presenteren, onder voorbehoud van medische keuring'

Ik dacht dat Idrissi links buiten was dus is een rechts buiten.


zuidje heeft op 26-07-2022 13:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | 'Feyenoord gaat Idrissi spoedig presenteren, onder voorbehoud van medische keuring'

Hmmm Idrissi.. Die word alleen maar gehaald om onze nieuwe super spits te bedienen van voorzetten . Ik kan me er namelijk niks anders bij voorstellen. Ik weet even niet meer of hij goed was in de kleine ruimtes. Iemand anders toevallig ?


zuidje heeft op 26-07-2022 13:38 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | 'Feyenoord gaat Idrissi spoedig presenteren, onder voorbehoud van medische keuring'

Nogmaals gesproken zou ik het met je eens zijn, maar idrisi word alleen gehaald voor de voorzetten die hij moet gaan gaan gegeven voor onze nieuwe super spits.


zuidje heeft op 26-07-2022 13:23 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord geïnteresseerd in Derry John Murkin'

??? Mag toch zeer zeker hopen dat hij gehaald word voor zijn verdedigende kwaliteiten en zeer zeker niet voor zijn doelpunten is assists. Dit zijn totaal niet relevante stats voor een verdediger die moet kunnen verdedigen.


zuidje heeft op 26-07-2022 08:47 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Transferbedrag en doorverkooppercentage Giménez bekend'

@ gast 155, correctie 4 mil kan niet dat zou 100% zijn. Dus ze kunnen nog maximaal 3 mil betalen voor deze speler.


zuidje heeft op 26-07-2022 08:15 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Transferbedrag en doorverkooppercentage Giménez bekend'

@rotterdam 007, Ik hoor en voel wat je aangeeft....MAAR!! Feyenoord gaat wel van de continuïteit uit en daarmee zullen de prijzen van de spelers ook weer stijgen. Want je hebt zeker een punt dat de spelers in het verleden voor te weinig verkocht zijn, en dit is precies wat ze willen doorbreken deze cirkel. Maar uiteraard is dit wel gokje maar je moet de gok wel ergens gaan nemen gezien het voorgaande beleid nergens op leek en Feyenoord simpel weg niet kon door groeien of stappen omhoog kon maken. In het slechtste geval zal de kwaliteit gewaarborgd blijven en doe je over al in leuk mee ,maar verkoop je met minimale winst. En dat anziech al is een verbetering ten opzichte van het oude beleid wat Feyenoord had.


zuidje heeft op 24-07-2022 08:22 gereageerd op het nieuwsbericht:
MATCHDAY | Feyenoord - Olympique Lyon

Gimenez komt kijk maar op ***


zuidje heeft op 23-07-2022 14:25 gereageerd op het nieuwsbericht:
Grootscholten: 'Als hij speelt, gebeurt er altijd wat'

Ja spreekt zichzelf een beetje tegen op deze manier. Naja elke speler die bij een club als Spartak Moskou gespeeld heeft zou zeker wel een meerwaarde voor Feyenoord moeten hebben. Dat is toch echt geen kleine club te noemen.


zuidje heeft op 22-07-2022 14:23 gereageerd op het nieuwsbericht:
OFFICIEEL | Jonathan de Guzman keert terug in de Eredivisie

100 % mee eens @ lastigallemaal. Moet ook wel zeggen dat er een hoop reacties wel heel erg negatief zijn en totaal geen vertrouwen hebben in het huidige beleid. Vraag me toch af waar dat klote beleid van de afgelopen jaren vandaan is gekomen met zulke supporters.l die daar alleen maar op aansturen. Dit gewoon niet kritisch meer maar het snappertje is gewoon niet groot genoeg lijkt het wel om het huidige beleid te begrijpen of zo.


zuidje heeft op 22-07-2022 13:51 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Onzeker of Alexandre Lacazette kan meespelen tegen Feyenoord'

😱😂


zuidje heeft op 22-07-2022 10:07 gereageerd op het nieuwsbericht:
#PraatMee | Het wegvallen van Arnesen kan een probleem worden voor Feyenoord?

Kleine club mentaliteit?? Even de feiten opnoemen. De speler van Ajax speelt al 3 jaar champignons League. Onze speler speelt 1 seizoen conference Leaque. Zit wel een heel groot niveau verschil wat zich dus ook uitdrukt in het prijsklasse verschil. Vermoed eerder dat je last hebt van hoogmoed waanzin. Mocht Feyenoord instaat zijn om hem te verkopen is dit een top deal. En even in je achter hoofd houden dat hij niet wilt bijtekenen.


zuidje heeft op 22-07-2022 09:43 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | 'Benfica meldde zich nog niet officieel voor Aursnes'

@ ff1908 . Bedankt dat je het even bevestigd hebt door de exacte cijfers erbij te zoeken. Hij heeft dus gebrek aan ervaring met op een hoger niveau te spelen zoals je net zelf aangeeft. Ondanks dat kunnen we ontzettend veel geld krijgen voor een speler die niet wilt bijtekenen. En toch even gezegd te hebben, de enige rede waarvoor ik zeg verkopen is omdat hij niet wilt bijtekenen. En ja eens je hebt hem niet zomaar vervangen.


zuidje heeft op 22-07-2022 08:36 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | 'Benfica meldde zich nog niet officieel voor Aursnes'

15 mil is te weinig ?? Hoe is dit te weinig!! Hij bijna geen ervaring op zijn 26 jaar. 15 mil per direct verkopen voor iemand die nog maar een contract heeft voor 2 jaar en niet wilt bijtekenen. Cashen op zijn piek en niet gratis de deur uit laten lopen.


zuidje heeft op 21-07-2022 06:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Bedrag koopoptie Szymanski bekend'

Lol lekker naïef .... Mede door dit soort huur constructies stond je in de finale afgelopen jaar. Is goed voor de financiën en de naam van Feyenoord. Mede door dit huur constructies kan Feyenoord zijn geld in de zak houden en zich focussen op een spits en een links back om deze posities met kwaliteit te vullen in plaats van kwantiteit. Hoe bedoel je dit levert weinig op in de toekomst???