Feyenoord komt met informatie over de kaartverkoop Benfica - Feyenoord

Feyenoord komt met informatie over de kaartverkoop Benfica - Feyenoord

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Zondag 28 juli om 20.30 uur, Nederlandse tijd, speelt Feyenoord tegen SL Benfica van Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes. Feyenoord komt op de eigen website met extra informatie voor supporters die naar Portugal willen afreizen om daar Feyenoord aan te moedigen.

Wanneer komen de kaartjes in de verkoop?

Maandag 8 juli 15:00 uur tot vrijdag 26 juli 12:00 uur
Alle Feyenoord supporters kunnen een onbeperkt aantal tickets kopen. De prijs voor een ticket is €30,00 en er zijn in totaal 480 tickets beschikbaar.

Omwisselen niet nodig

Er hoeven geen tickets te worden omgewisseld. Op vrijdag 26 juli voor 15:00 uur wordt het ticket dat toegang tot het uitvak verleent ingeladen in je ticketshop account onder 'Mijn tickets', in het account van de supporter voor wie het ticket is gekocht. Het ticket kan worden gescand vanaf je telefoon en hoeft dus niet te worden geprint. De order is terug te vinden onder 'Mijn bestellingen'.

Op naam zetten

Er kan door iedere Feyenoord supporter een onbeperkt aantal tickets worden gekocht. Supporters hoeven dus niet in het bezit te zijn van een uitkaart 2024-2025. Tickets dienen wel bij aanschaf uniek op naam te worden gezet.

 

Lees ook