Sebaoui: 'Mijn status bij Feyenoord is op dit moment nog een vraagteken'

Sebaoui: 'Mijn status bij Feyenoord is op dit moment nog een vraagteken'

9 reacties 9
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Afgelopen oefenwedstrijd kreeg hij al tijd, sterker nog, hij scoorde. Maar juichen dat wilde Ilias Sebaoui niet, uit respect voor FC Dordrecht de club waar hij afgelopen seizoen speelde. Toch is de 22-jarige duidelijk in wat hij wil, zo laat hij weten bij het Algemeen Dagblad.

Hij kwam terug naar Rotterdam en mocht bij Feyenoord 1 aansluiten. Niet alleen Sebaoui maar ook zijn ploeggenoten uit Dordrecht, Antef Tsoungui en Shiloh ’t Zand, mogen het in de voorbereiding bij Feyenoord gaan proberen.

Status nog niet duidelijk

Maar of hij kan blijven is maar de vraag: ‘Mijn status bij Feyenoord is op dit moment nog een vraagteken.’ Maar als Sebaoui het zelf voor het kiezen heeft, dan weet hij het wel: ‘Ik doe volop mee in de voorbereiding en daarna zal ik een goed gesprek over mijn toekomst hebben. Daar heeft Feyenoord natuurlijk een grote stem in. Voor mij is het een droom die uitkomt dat ik nu voor deze club mag spelen. En ik ga hard mijn best doen om dat te blijven doen.’

Eerste indrukken

Zijn eerste trainingsweek was zwaar. Er was veel loopwerk, veel werk met en zonder bal. De trainer, Brian Priske, zat er erg kort op. Sebaoui genoot van de minuten die hij mocht maken in de eerste oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Hij speelde er een jaar en viel op door zijn goede spel, mede daardoor besloot hij om niet te juichen toen hij zijn eerste doelpunt scoorde.

Lees ook