Mats Wieffer neemt via sociale media afscheid van Feyenoord

Mats Wieffer neemt via sociale media afscheid van Feyenoord

13 reacties 13
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Mats Wieffer kan zich sinds kort speler noemen van Brighton and Hove Albion FC. De middenvelder is naar verluid de duurst uitgaande speler uit de geschiedenis van Feyenoord. Via Instagram neemt de middenvelder afscheid van Feyenoord.

"Na twee fantastische jaren is de tijd gekomen om vaarwel te zeggen en dat is niet makkelijk voor mij", begint Wieffer in zijn bericht. "Het is moeilijk om uit te drukken hoe dankbaar ik ben voor de steun vanaf de allereerste dag dat ik bij mooie club kwam. We hebben speciale momenten beleefd, prijzen gewonnen en veel herinneringen gemaakt die ik nooit zal vergeten. Ik wil mijn teamgenoten, de stafleden, alle mensen van de club en natuurlijk alle fans bedanken die deze tijd onvergetelijk hebben gemaakt. Ik wens jullie het allerbeste en weet dat ik jullie altijd zal blijven supporten waar ik ook heen ga. Bedankt!"

Mats Wieffer kwam in de zomer van 2022 over van Excelsior voor een bedrag rond de 600.000 euro. In twee seizoen kwam de middenvelder uit Borne 79 wedstrijden in actie voor Feyenoord, waarin hij negen doelpunten maakte en elf assists gaf. Ook speelde Wieffer zich via Feyenoord het Nederlands elftal in waar hij in negen interlands een doelpunt maakte. 

Lees ook