OFFICIEEL | Sebaoui verlengt contract tot 2026

OFFICIEEL | Sebaoui verlengt contract tot 2026

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Ilias Sebaoui verlengt zijn contract bij Feyenoord tot 2026, meldt Feyenoord via X en de eigen website. De 22-jarige aanvaller zette vandaag in De Kuip zijn handtekening onder een overeenkomst tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar. 

Sebaoui speelde afgelopen seizoen bij FC Dordrecht en deed dat uitstekend.  Hij is dan ook trots om bij te mogen tekenen bij Feyenoord: 'Dat ik nu bij mag tekenen bij Feyenoord zie ik als een beloning voor de groei die ik heb doorgemaakt, maar ook als een aanmoediging om gretig te blijven. Ik ben er trots op dat ik in de voorbereiding een kans krijg om me te laten zien bij het eerste elftal, dus ik kijk enorm uit naar de komende weken.’

Sebaoui is geboren in België, maar komt uit voor Marokko. Vorig seizoen kwam hij over van Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen. De speler werd vanuit Feyenoord direct naar FC Dordrecht overgebracht.

Dordrecht werd vierde in de Keuken Kampioen Divisie en Sebaoui viel daar positief op. Hij scoorde 11 keer en gaf 7 assists. Ook liet de jeugdige speler zijn vaardigheden zijn door middel van mooie dribbels.

Lees meer over
Lees ook