Transfer

OFFICIEEL | Mimeirhel Benita verhuurd aan Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft op de website de komst van Mimeirhel Benita bekend gemaakt. De verdediger wordt voor een seizoen gehuurd. Ook Feyenoord heeft op X melding gemaakt van de verhuur van Benita. Deze week werd de het contract van de verdediger verlengd, waardoor hij tot medio 2026 vastligt bij Feyenoord, is te lezen op de website van Feyenoord.

Benita is blij met zijn kans bij Heracles Almelo. “Iedereen is hier heel vriendelijk en ik ben hier goed opgevangen”, aldus Benita op de website van Heracles Almelo. “Deze week heb ik mijn contract verlengd bij Feyenoord en nu krijg ik een mooie kans om mezelf bij Heracles Almelo verder te ontwikkelen als voetballer en als mens. In de afgelopen weken heb ik ook contact gehad met Jetro Willems en Mohamed Sankoh en zij vertelden goede verhalen over de club. Dat gaf me natuurlijk een extra boost om hier te komen.” 

Afgelopen seizoen kwam de 20-jarige verdediger op huurbasis uit voor Excelsior Rotterdam. Benita speelde daar in totaal 27 duels. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten