'Atletico Madrid meldt zich met bod in De Kuip'

'Atletico Madrid meldt zich met bod in De Kuip'

191 reacties 191
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Atlético Madrid heeft een officieel bod uitgebracht op Dávid Hancko. De verdediger zou de overstap moeten maken naar Spanje, dat meldt 1908.nl. De verdediger die met Slowakije actief is op het Europees Kampioenschap heeft zich getoond in de onderlinge Champions League wedstrijden.

De Spaanse grootmacht zou zich gemeld hebben met een openingsbod van 20 miljoen euro, wat direct van tafel zou zijn geveegd. Feyenoord verlangt een veel hoger bedrag voor de verdediger. De verwachting is dat Atletico zich later opnieuw zou melden met een vernieuwd bod. 

Hancko is volgens Transfermarkt.nl ongeveer 35 miljoen waard, dus er heerst bij Feyenoord scepsis of de Spanjaarden voldoende geld willen besteden. Ze lijken vroeg in de transferwindow te proberen Hancko binnen te hengelen.

De verdediger, die ook op het EK in Duitsland zijn kwaliteiten laat zien, speelde afgelopen seizoen 48 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Daarin scoorde hij zeven keer, en gaf hij drie assists. Het contract van de Slowaak loopt nog tot medio 2028.

Lees ook