OFFICIEEL | Sipke Hulshoff en Ruben Peeters vertrekken naar Liverpool FC

OFFICIEEL | Sipke Hulshoff en Ruben Peeters vertrekken naar Liverpool FC

12 reacties 12
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Sipke Hulshoff vertrekt definitief naar Liverpool FC, zo meldt Feyenoord woensdagmiddag op de website. De laatste formaliteiten zijn inmiddels afgetrond. Dit geldt ook voor Head of Performance Ruben Peeters.

Hulshoff kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij Feyenoord. ‘Ik wil de supporters bedanken voor de geweldige steun die we als team hebben gekregen de afgelopen jaren'', aldus Hulshoff op de website van Feyenoord. ''Feyenoord is een fantastische club en ik wens ze heel veel succes toe komend seizoen – iets dat makkelijk te roepen is maar wat ik uit de grond van mijn hart meen. Ik heb me in Rotterdam ontzettend op mijn plek gevoeld, mede dankzij alle mensen op de werkvloer die ervoor hebben gezorgd dat we als staf ons werk goed konden doen. De herinneringen, zeker aan de mooie prijzen die we met de club hebben gewonnen, blijven voor altijd.’'

In de zomer van 2021 kwam Hulshoff over van FC Volendam naar Feyenoord. Hulshoff voegt zich nu bij de technische staf van Arne Slot bij Liverpool FC. Ook Peeters vertrekt naar Liverpool. Hij was de afgelopen drie seizoenen werkzaam in de performance- en medische staf van Feyenoord als Head of Performance. Deze functie vervulde hij samen met Leigh Egger.

Lees ook