EK 2024 | Dag 6 | Schotland en Zwitserland houden elkaar in evenwicht

EK 2024 | Dag 6 | Schotland en Zwitserland houden elkaar in evenwicht

26 reacties 26
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Vandaag is het de zesde dag van het Europees kampioenschap. Er staan drie wedstrijden op het programma. Kroatië en Albanië trappen de dag af en later op de dag wordt Duitsland tegen Hongarije gespeeld en Schotland en Zwitserland sluiten de dag af.

15:00 Kroatië - Albanië

Kroatië en Albanië beginnen de tweede ronde van de poulefase. Beide clubs verloren hun eerste wedstrijd en moeten dus winnen om mogelijkheid te houden op de volgende ronde.

Bij Kroatië is er opnieuw geen basisplaats voor Luka Ivanušec. De aanvaller van de Rotterdammers begint op de bank, zo is te zien op de website van de UEFA.

Kroatië heeft woensdagmiddag gelijk gespeeld tegen Albanië. Uiteindelijk werd het 2-2. Luka Ivanušec speelde uiteindelijk niet mee voor Kroatië.

18:00 Duitsland - Hongarije

Thuisland Duitsland begon het toernooi goed en neemt het op tegen Hongarije. De Hongaren verloren de eerste wedstrijd tegen Zwitserland en zullen gas moeten geven om nog iets van het toernooi te maken.

Duitsland heeft woensdagavond gewonnen van Hongarije. Het werd 2-0 voor de Duitsers.

21:00 Schotland - Zwitserland

Om 21:00 nemen Schotland en Zwitserland het tegen elkaar op. De Schotten, die qua supporters bijna niet te evenaren zijn, verloren de openingswedstrijd ruim van Duitsland en hopen zich tegen Zwitserland zich te revancheren.

Schotland en Zwitserland houden elkaar in evenwicht Keulen. De wedstrijd eindigt in 1-1.

Programma EK Voetbal 19-06-2024

15:00 | Kroatië - Albanië 2-2
18:00 | Duitsland - Hongarije 2-0
21:00 | Schotland - Zwitserland 1-1

Lees meer over
Lees ook