Lopez over reserverol en mogelijk vertrek bij Feyenoord

In 2022 kwam Marcos Lopez over van het Amerikaanse San Jose Earthquakes. Ondanks zijn goede prestaties voor het nationale elftal van Peru, heeft hij in De Kuip zijn stempel nog niet weten te drukken. Na afloop van een wedstrijd van Peru gaf Lopez tegenover Movistar Deportes, geciteerd door EIDiez.com, uitleg over zijn verleden en toekomst.

De linksachter heeft het afgelopen seizoen moeten doen met invalbeurten, en was zelfs na de blessure van Quilindschy Hartman niet zeker van een basisplaats. Na afloop van het gewonnen interland tegen El Salvador gaf Lopez uitleg over zijn reserverol. Lopez zou zich te veel ontspannen hebben tijdens zijn eerste optredens voor Feyenoord. In de loop van de tijd heeft hij zich echter aangepast aan de tactieken en verwachtingen van Arne Slot, maar Slot koos toch voor Hartman als eerste linksachter. 

In hetzelfde interview ging Lopez nog kort in op een mogelijk vertrek uit Rotterdam-Zuid. "Ik ben van plan om met de groep aan de Copa América mee te doen, dan komen de dingen vanzelf en moet je daarvoor offers brengen," verklaarde hij. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten