Jaimy Kroesen vertrekt naar v.v. Hellevoetsluis

Jaimy Kroesen vertrekt naar v.v. Hellevoetsluis

V.v. Hellevoetsluis heeft op de website de komst van Jaimy Kroesen bekend gemaakt. De 21-jarige doelman komt over van Feyenoord, waar hij afgelopen seizoen speelde in het Feyenoord Onder 21 elftal.

Helemaal zeker is v.v. Hellevoetsluis nog niet van de komst van Kroesen. Mocht er een kans komen dat er een betaald voetbal club zich meldt, dan zal Hellevoetsluis hem geen strobreed in de weg leggen, zo valt te lezen op de website. Eerder kwam de doelman al uit in de jeugdopleiding van de club.

Diverse switches

Kroesen heeft een behoorlijk aantal clubs versleten in zijn jeugdperiode. Tot 2013 was hij verbonden aan VV Hellevoetsluis, van daaruit stapte hij over naar Feyenoord, in 2016 ging hij terug naar de amateurs dit keer in Spijkenisse, in 2017 probeerde hij het wederom in Rotterdam, dit keer bij Excelsior terwijl hij nadat jaar terugkeerde naar Spijkenisse en in 2018 stapte hij over naar sc Heerenveen. 

In 2020 maakte hij de overstap naar de onder 21 van sc Heerenveen en werd hij officieel niet meer bestempeld als jeugdspeler. In 2022 werd Kroesen aan de onder 21 van Feyenoord toegevoegd. 

Lees meer over
Lees ook