'Contract Benita wordt snel verlengd'

Het contract van Mimeirhel Benita staat op het punt om verlengd te worden. Dit meldt 1908.nl op hun website. Benita staat tot medio 2025 onder contract bij Feyenoord, maar de 20-jarige rechtsback wordt langer aan Rotterdam gebonden als het aan Feyenoord ligt.

De talentvolle Benita werd dit seizoen uitgeleend aan stadsgenoot Excelsior en deed dit niet onverdienstelijk. De vleugelverdediger speelde zich snel in de basis en dat zorgde voor populariteit bij de speler geboren in Spijkenisse. Al eerder werd gemeld dat Heracles Almelo de speler in zou willen lijven.

Dus ondanks de degradatie is Benita een speler die opgevallen is. Benita speelde twintig wedstrijden voor de Kralingers, met name in het laatste gedeelte van het seizoen, en gaf daarin twee assists. Hij wil zelf voor zijn kans gaan bij Feyenoord, zoals hier te lezen is. 

Benita zou zijn contract met één jaar verlengen tot 2026, waardoor het ook mogelijk is dat hij voor één jaar wordt uitgeleend aan Heracles Almelo. Het lijkt logisch dat het zonder koopoptie is, zodat Feyenoord de verdediger ook kan gaan inzetten het seizoen daarop. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten