'Tweetal Feyenoorders op weg naar de Premier League'

'Tweetal Feyenoorders op weg naar de Premier League'

60 reacties 60
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Dennis te Kloese kunnen wel eens een drukke zomer tegemoet gaan. De Rotterdammers zijn erg succesvol geweest de afgelopen jaren en dat zorgt voor veel interesse in spelers. De bedragen die genoemd worden zijn ook hoger dan ooit te voren. 

De Telegraaf kijkt vandaag naar spelers bij Oranje, welke spelers zouden een overstap kunnen maken. Voor de enige twee Feyenoorders die zijn geselecteerd voor Oranje is ook belangstelling en dan voornamelijk vanuit de Premier League, aldus het dagblad.

Bijlow (26)

Justin Bijlow is een van de twee geselecteerden. De doelman die al jaren een vaste waarde is bij het eerste elftal van de Rotterdammers zou in de belangstelling staan van enkele Engelse clubs. Arsenal en Liverpool, de nieuwe club van Arne Slot, zouden in Bijlow een ideale tweede doelman zien met de potentie om eerste keeper te zijn. De martkwaarde van Bijlow is volgens het dagblad 13 miljoen euro.

Geertruida (23)

Ook Lutsharel Geertruida kan zich mogelijk opmaken voor een overstap naar Engeland. De verdediger die ook bij Oranje steeds nadrukkelijker solliciteert naar een basisplaats heeft over belangstelling niet te klagen. Geertruida, die nog een contract voor een jaar heeft, zou in de belangstelling staan van Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur. Zijn marktwaarde wordt geschat op 32 miljoen euro. 

Lees ook