Feyenoord Onder 21 kroont zich tot algeheel Onder 21-kampioen

Feyenoord Onder 21 kroont zich tot algeheel Onder 21-kampioen

15 reacties 15
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord Onder 21 heeft zich vanmiddag officieel gekroond tot algemeen kampioen van de O21 Divisie 1-competitie. Op het eigen Varkenoord waren de Rotterdammers met … te sterk voor FC Twente/Heracles Academie Onder 21. De eerste goal werd gemaakt door Milan Hokke die met een fraaie, geplaatste afstandsgoal de bal in de kruizing schoot. Verder zorgde Fabiano Rust vlak voor het einde van het derde kwart voor de tweede Rotterdamse goal.

Door deze overwinning wist de ploeg van Melvin Boel de derde prijs van het seizoen (naast beker en voorjaarskampioenschap) te winnen. Door de prestaties van Jong Almere City FC en Jong Sparta Rotterdam in de Tweede Divisie, is promotie voor Feyenoord O21 niet mogelijk en moeten ze hopen dat de kansen daarvoor er volgend seizoen wel weer zijn. Voor een aantal spelers was dit hun laatste wedstrijd in het Feyenoord-tenue. Sem Valk (FC Dordrecht) en Mike Kleijn (Sparta Rotterdam) zullen als spelers vertrekken. Melvin Boel gaat komend seizoen leiding geven aan FC Dordrecht. Zijn opvolger wordt Pascal Bosschaart, momenteel assistent-trainer van de Schapenkoppen.

Het duel wordt live uitgezonden via Feyenoord ONE. FR-Fans doet verslag van de wedstrijd. Klik hier om naar de livestream te gaan.

Opstelling Feyenoord O21

Berger; Arrnaud, Valk(C), De Blok, Candelaria; Hokke, Kleijn, Van der Sluijs; Rais, Groen, Rust.

Wisselspelers Feyenoord O21

Haksteeg, Giersthove, Netten, Plug, Zaal, Van der Heijden, Redmon.

Eindstand 2-0

'13 | 1-0 | Hokke

'65 | 2-0 | Rust

Lees ook