OFFICIEEL | Feyenoord versterkt zich met Gijs Smal

Feyenoord heeft zich versterkt met Gijs Smal, zo meldt Feyenoord op X. De linkervleugelverdediger komt transfervrij over van FC Twente. Hij heeft een handtekening gezet onder een contract voor vier jaar, dus tot medio 2028.

Smal is blij met zijn overstap naar Feyenoord. ‘Dit is de mooie nieuwe uitdaging die ik ambieerde’, aldus Smal op de website van Feyenoord. ‘Feyenoord heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet waarop de club verder wil bouwen. Nu is het aan mij om te laten zien dat ik daaraan kan bijdragen. De mensen mogen van mij verwachten dat ik naast het verdedigen ook hier de nodige meters langs de zijlijn ga maken. Ik kijk vooral uit naar het spelen in De Kuip, de vele grote wedstrijden in binnen- en buitenland en dan met name natuurlijk op het podium van de Champions League.‘

Smal speelde een groot gedeelte in de opleiding van FC Volendam. In 2017 debuteerde hij in het betaald voetbal, en drie jaar later maakte hij de overstap naar FC Twente. Smal is de tweede aanwinst van Feyenoord voor het nieuwe seizoen. Eerder werd de komst van Anis Hadj-Moussa al bekend gemaakt.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten