'Waar je hem ook neerzet, hij zal proberen te presteren'

Het is nog maar zeer de vraag of Feyenoord Yankuba Minteh ook volgend jaar aan de selectie kan toevoegen. De rappe aanvaller die gehuurd werd van Newcastle United gaat in de voorbereiding mee met de Magpies en zal pas daarna zekerheid krijgen over zijn toekomst. Zijn zaakwaarnemer Bakary Bojang zegt dat in the Chronicle Live.

Minteh maakt een stormachtige ontwikkeling door, hij speelt inmiddels pas twee jaar in Europa. Maar het is voor een speler als Minteh geweldig om zich te mogen ontwikkelen in Rotterdam. "Hij heeft zich enorm ontwikkeld als speler en als mens. Op het veld wist ik dat hij zich zou ontwikkelen, maar daarbuiten is het altijd moeilijk omdat hij nog maar kort in Europa was.”

Volgend seizoen begint alles weer op nieuw. Ze weten niet waar hij speelt komend seizoen, maar wel dat hij alles gaat geven. “Als hij bij Newcastle blijft, gaat hij alles geven. Als hij verhuurd wordt, gaat hij alles geven. Hij wil uiteindelijk gewoon voetbal spelen.”

Newcastle United

Tijdens zijn verhuurperiode heeft Minteh een goede ontwikkeling doorgemaakt. Zijn zaakwaarnemer is dan ook erg trots op hem. Minteh zal zich in de voorbereiding willen bewijzen aan de trainer. “Waar je hem ook neerzet, hij zal proberen te presteren. Het zijn Newcastle en de manager die zullen beslissen of het goed genoeg is of niet goed genoeg. Hij kan niets anders doen dan zijn eigen spel spelen." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten