Ten Hag: 'Feyenoord was niet top dit jaar'

Ten Hag: 'Feyenoord was niet top dit jaar'

126 reacties 126
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag heeft het zwaar in Engeland. Voor VI wordt hij geïnterviewd door Freek Jansen. Ten Hag is eerlijke en laat zich uit over zijn strijd in Engeland. Maar ook over Ajax en het afgelopen seizoen in Nederland waarbij hij Feyenoord ook benoemt. Daarnaast passeert Arne Slot de revue.

Lees ook

‘Ik vind het van beide kanten een hele goede en mooie keuze. Voor het Nederlandse trainersgilde is dit geweldig. En Arne Slot past met zijn filosofie ook bij Liverpool.’ Mooie worden van Ten Hag die denkt dat Slot bij een rustigere ploeg terecht komt dan hijzelf toen hij naar Manchester verhuisde. Liverpool zou meer in balans zijn en de club staat strakker in de structuur. Ten Hag denkt dat Arne Slot en Liverpool een mooie match kan worden.

Daarna gaat het over de kampioensstrijd in Nederland afgelopen seizoen. Ten Hag is hard en vindt dat mensen overdreven lyrisch doen over Feyenoord dit seizoen. Ten Hag zegt dan ook: ‘Het verschil tussen PSV en Feyenoord was in mijn ogen te groot vanuit Feyenoord-perspectief als regerend landskampioen. Feyenoord was stabiel dit jaar, maar niet top.’ De oud-trainer van Ajax vond PSV in alles twee klassen beter dan Feyenoord.

Lees ook