Telegraaf: 'Bijlow op shortlist Engelse grootmachten'

Telegraaf: 'Bijlow op shortlist Engelse grootmachten'

99 reacties 99
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord mag dan geen kampioen geworden zijn, de spelers van de vice-kampioen van Nederland zijn volop in trek. Zo meldt de Telegraaf vandaag dat Justin Bijlow er zeer goed op staat bij twee Engelse topclubs.

Shortlist bij Arsenal en Liverpool

Bijlow, ook dit seizoen niet gevrijwaard van blessures, zou volgens de doorgaans zeer goed ingelichte Telesport redacteur Marcel van der Kraan hoog op de shortlist staan van zowel Liverpool als Arsenal. 

Justin Bijlow speelde inmiddels zijn hele voetballeven al bij Feyenoord maar kwam slechts tot 143 van de potentiële bijna 300 wedstrijden die hij had kunnen keepen. De 26-jarige goalie behaalde in 104 eredivisiewedstrijden maar liefst 40 (!) clean sheets. Waardoor zijn kwaliteiten niet ter discussie staan in Liverpool en Londen. 

Scouts tijdens Champions League

Bij Liverpool staat Bijlow al meer dan een jaar nadrukkelijk op de radar en waren er scouts aanwezig voor hem bij de gespeelde Champions League duels. Bij Arsenal is Albert Stuivenberg de assistent, de club uit Londen wil een gelijkwaardige keeper aan David Raya die past in het aanvallende spel van Mikel Arteta.

Deze week duidelijkheid

Volgens de bronnen van de Telegraaf bij Arsenal wil de club op korte termijn beslissen of zij gaan doorpakken. Van der Kraan denkt dat de transfersom van 25 miljoen euro die een jaar geleden door Feyenoord nog verlangd werd bij lange na niet realistisch meer is. Arsenal zou naar verluidt deze week nog de knoop doorhakken of er doorgepakt wordt op de Nederlandse sluitpost. Wat goed nieuws kan zijn voor Timon Wellenreuther, de Duitser mikt op een vertrek als hij geen eerste doelman kan zijn.

Lees ook