Smal: 'Ik wil afscheid nemen met Champions League-voetbal'

Smal: 'Ik wil afscheid nemen met Champions League-voetbal'

2 reacties 2
Bron: Tubantia
Foto: Pro Shots

De eerste versterking voor het nieuwe seizoen, Gijs Smal, zal a.s. zondag zijn laatste wedstrijd voor FC Twente spelen. Ook al is het nieuws nog niet officieel bevestigd door de clubs, lijkt er geen twijfel meer te bestaan wie de volgende werkgever van de jonge vleugelverdediger wordt. "De naam van mijn nieuwe club zal geen verrassing zijn", staat op de website van Tubantia.nl.

Met FC Twente kan Smal a.s. het ticket voor de play-offs voor de Champions League veiligstellen. 'Ik ga ervan uit dat wij zondag de klus klaren. Dit zijn prachtige wedstrijden', doelt Smal op het Eredivisie-treffen met PEC Zwolle. 'Ik wil afscheid nemen met Champions League-voetbal', aldus de aanstaande linkervleugelverdediger van Feyenoord.

Gijs Smal komt uit de jeugdopleiding van FC Volendam en maakte in 2017 zijn officiële debuut in de Eredivisie. Na drie seizoenen bij FC Volendam, tekende hij in 2020 een driejarig contract bij FC Twente met een optie voor nog één seizoen. Als transfervrije speler, zal Smal een overstap maken naar Feyenoord, dat nog officieel moet worden bevestigd door beide clubs.

Lees ook