Krabbendam: 'Dat zou dan een enorme stunt zijn'

In de nieuwe aflevering van de Dick Voormekaar Podcast Extra, bespreken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond de actualiteiten bij Feyenoord, met in deze uitzending weer veel aandacht voor de mogelijke opvolgers van vertrekkend coach Arne Slot.

De podcast begint met de vraag of Stefan de Vrij misschien terug gaat keren bij Feyenoord. Volgens Van Egmond gaat dat niet gebeuren. "Nee! Zeg maar gewoon nee, dan weten we dat", is Van Egmond stellig. Krabbendam is het daar volledig mee eens. "Hij zit nu gewoon bij Internazionale, gaat zijn contract daar waarschijnlijk verlengen, dus die blijft daar", aldus Krabbendam. "Dat lijk mij een schitterende club om daar je pensioen te halen", sluit Van Egmond het stuk over een mogelijke terugkeer van Stefan de Vrij.

Verder wordt de mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord besproken. Volgens Krabbendam is het onzin dat Nuri Sahin op pole-position staat binnen de club. "Hij staat wel hoog op het lijstje, maar ze kijken nog steeds naar andere trainers." Als voorbeeld noemt Krabbendam de oud-coach van o.a. Chelsea, Graham Potter. "Die heeft mijn voorkeur", zegt Van Egmond. "Als Feyenoord het voor elkaar krijgt om Potter binnen te halen, dan zou dat een enorme stunt zijn", aldus Krabbendam. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten