Driessen: 'Of juist niet'

Driessen: 'Of juist niet'

41 reacties 41
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

In Voetbalpraat, dat te zien is op ESPN, gaat het vanavond onder andere over de vertrekkende Arne Slot en de mogelijke opvolger. Aan tafel zitten Mario Been, Leo Driessen en Kees Kwakman. De mogelijke namen vliegen over tafel.

Als eerst komt de naam van Nuri Şahin naar voren. Şahin heeft zelf als speler voor Feyenoord gespeeld, maar ook voor teams als Real Madrid, Liverpool en Borussia Dortmund. Op het moment is Şahin ook assistent-trainer bij de laatstgenoemde club. Mario Been weet nog niet helemaal zeker of Şahin de juiste man is om Slot op te volgen. ‘Of hij nou de aangewezen man is om Arne Slot te gaan vervangen, dat vind ik moeilijk’, legt Mario Been uit bij Voetbalpraat, dat te zien is op ESPN. ‘Ik denk dat je beter een ervaren coach kan nemen, zodat je verder kan borduren op het succes dat Arne heeft gehad.’

‘Of juist niet’, gaat Leo Driessen daar tegenin.‘Als je zo’n geweldige trainer hebt gehad als Arne Slot’, gaat Driessen verder, ‘moet je dan wel willen voortborduren?’ De heren aan tafel komen er niet uit. Ook de naam van Dick Schreuder valt weer. Schreuder heeft al eerder in een interview met het AD aangegeven dat hij, mocht Feyenoord zich melden, het moeilijk zou vinden om ‘nee’ te zeggen. Aan tafel wordt dit wel direct weerlegd. Feyenoord zou zich volgens de analisten nog niet gemeld hebben bij Schreuder.

Verder is Been nog erg enthousiast over Marino Pusic. Pusic verliet Feyenoord om trainer te worden bij FK Sjachtar Donetsk, waar hij dit jaar kampioen werd. Volgens Been ligt Pusic goed in de groep en zou dit goed aansluiten bij de spelers die bij Feyenoord blijven.

Lees ook