OFFICIEEL | Lars de Blok tekent jaar bij

Lars de Blok heeft zijn contract bij Feyenoord, dat binnenkort zou aflopen, verlengd zo is op de clubsite te lezen. De negentienjarige verdediger van de Feyenoord Academy ondertekende vandaag in de Boardroom van De Kuip een nieuwe overeenkomst voor één jaar, die loopt tot medio 2025.

"Ik ben heel blij dat ik mijn contract bij Feyenoord met een jaar heb kunnen verlengen," vertelt De Blok, die dit seizoen vaak een startplaats heeft bij Feyenoord Onder 21. "Ik ben al dertien jaar bij de club, en het is geweldig om te weten dat ik hier nog minstens een seizoen zal zijn. Ook de steun en assistentie van iedereen bij de Feyenoord Academy voelt erg positief. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt."

De Blok speelt al vanaf zijn zevende bij de Feyenoord Academy en heeft sindsdien alle jeugdteams succesvol doorlopen. Dit seizoen maakt hij als centrale verdediger deel uit van de selectie van Feyenoord Onder 21, dat momenteel bovenaan staat in de competitie en binnenkort speelt in de finale van de beker. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten