De kranten | Uit niets blijkt een sterrenstatus

De kranten | Uit niets blijkt een sterrenstatus

14 reacties 14
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren ook de uitwedstijd bij NEC Nijmegen en dat met een hoop spelers die normaal geen basisplaats hebben. De spelers lieten zien dat Arne Slot niet alleen de basisploeg beter maakt, maar alle spelers, dat is de conclusie in de kranten. 

Het Algemeen Dagblad zag Feyenoord zeker aan de bal niet anders dan andere wedstrijden. Met basisplaatsen voor Marcos Lopez, Ramiz Zerrouki, Thomas van den Belt en Ayase Ueda is de basisopstelling vooral voorzien van normaal gesproken bankzitters. Toch leek het voetbal op het 'Slotbal' en daarmee zorgt hij ervoor dat alle spelers beter worden onder zijn leiding. Feyenoord incasseerde gemakkelijk de 1-1 en 2-2, maar dat leek vooral op gemakzucht. Het voetbal aan de bal was zoals altijd. Aan de bal was Feyenoord gewoon Feyenoord.

De Telegraaf zag vooral een goed spelende Ayase Ueda. De Japanse aanvaller die de laatste weken steevast basisspeler is, heeft in de laatste drie wedstrijden gescoord. Los van zijn doelpunten speelde hij in Nijmegen een belangrijke rol. Hij sleurde, was aanspeelbaar en gaf ook de assist op de goal van Yankuba Minteh. Ueda blijft bescheiden. Uit niets blijkt een sterrenstatus. Misschien moet hij die volgend seizoen gaan cre
ëren.  

Lees ook