Slot: 'Ik vind dat ik hem daarin ook gelijk moet geven'

Slot: 'Ik vind dat ik hem daarin ook gelijk moet geven'

19 reacties 19
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Arne Slot heeft de volle buit gepakt in zijn laatste uitwedstrijd met Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 2-3 van NEC Nijmegen. 

"De eerste helft was ik tevreden. Ik kijk heel erg naar hoe wij opbouwen, en ik denk dat als ik mijn vader bel dat die zegt: "Hartsikke leuk wat jij van dat opbouwen vindt, maar ik zou graag wat meer voor de goal willen zien", dus dat is vaak het verschil tussen wat ik als trainer ervan vindt en wat iemand die rustig televisie zit te kijken ziet. Dus ik vind dat ik hem daarin ook gelijk moet geven dat als je zo dominant aan de bal bent dat dat tot meer kansen moet leiden," aldus Slot tegen ESPN

NEC moest sinds kort in de tweede helft door met tien man, vanwege een rode kaart van Nuytinck. Over het spel wat Feyenoord vanaf dat moment liet zien is Slot niet tevreden. "Met name tegen tien man ben ik er niet tevreden over. Dan ligt het veel te vaak open en was het niet eens gek dat zij de 2-2 maakten."

"Wat ik altijd probeer is om zo aanvallend mogelijk te wisselen. Dat deden we vandaag al bij de 1-2 voorsprong. Dat hebben we ook weer gedaan toen het 2-2 stond. Dan ben je niet iets aan het zoeken maar je bent wel iets aan het forceren en proberen de goal af te dwingen, ook mede door aanvallend te wisselen."

Lees ook