Jahanbakhsh: 'Dat is mijn doel, om eerlijk te zijn'

Jahanbakhsh: 'Dat is mijn doel, om eerlijk te zijn'

13 reacties 13
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh was samen met Santiago Gimenez te gast bij Kick ‘t Met van Ziggo Sport. Daarin ging de aanvaller in op zijn tijd bij Feyenoord, maar ook de toekomst.

Jahanbakhsh is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam. 'Om eerlijk te zijn, ik zeg altijd, boven alles, dat ik geniet van mijn tijd bij Feyenoord', zegt Jahanbakhsh bij Kick 't Met van Ziggo Sport, dat is geplaatst op de YouTube pagina van Ziggo Sport. 'Ik heb drie geweldige jaren bij deze club. Toen ik naar Feyenoord kwam, om eerlijk te zijn, had ik nooit gepland dat ik er drie jaar zou blijven. Ik had nooit gedacht dat het zo zou lopen. De competitie winnen, de beker winnen, veel goede Europese wedstrijden spelen.'

De aanvaller had niet gedacht dat het de afgelopen jaren zo zou gaan. 'Maar om eerlijk te zijn ga ik nu naar Feyenoord, de komende paar wedstrijden. We zullen zien wat de toekomst brengt. Ik zou graag in Europa willen blijven, zolang het mogelijk is. We hebben het WK over twee jaar. Ik wil op dit hoge niveau blijven omdat ik mentaal en fysiek zie dat ik een paar jaar langer kan blijven, nog meer ervaring kan op doen en dat ik kan presteren. Dat speelt er in mijn hoofd, om eerlijk te zijn. Ik kan niet één specifiek ding zeggen waar ik aan denk. Maar als ik de algehele situatie bekijken, zou ik graag in Europa willen blijven. Ik zou graag in één van de goede competities in Europa willen blijven. Dat is mijn doel, om eerlijk te zijn.' Jahanbakhsh geeft aan dat hij hoopt zo lang mogelijk te kunnen blijven.

Lees ook