Dick Schreuder zegt heel lastig 'nee' tegen Feyenoord

In een interview met het Algemeen Dagblad erkent Dick Schreuder dat hij het lastig zou vinden om 'nee' tegen Feyenoord te zeggen als deze kans voorbij zou komen, zo is te lezen op het Algemeen Dagblad.

Dick Schreuder (52) heeft dit seizoen als trainer van Castellón CD, uitkomend op het derde niveau van Spanje, uitstekend gepresteerd met het kampioenschap als absoluut hoogtepunt.

Zijn succes is andere clubs in Spanje en daarbuiten niet ontgaan. De vraag is dan ook of Schreuder volgend jaar ook nog de trainer is van Castellón CD.

Hij geeft aan zich nog niet te veel met het antwoord op deze vraag bezig te willen houden en dat hij zich goed voelt bij Castellón CD. Toch geeft hij aan dat het lastig wordt om 'nee' tegen Feyenoord te zeggen als Feyenoord komt: 'Dat is natuurlijk heel lastig. Maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland.' Schreuder geeft ook aan dat dit vooralsnog niet speelt: 'Maar op dit moment is het allemaal niet aan de orde. Daarom gaan we hier nog eerst rustig door.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten