Feyenoord wint met ruime cijfers van PEC Zwolle

Feyenoord heeft zondagavond gewonnen van PEC Zwolle. In De Kuip werd het 5-0 voor de Rotterdammers. Santiago Gimenez scoorde twee keer, Ayase Ueda, Luka Ivanušec en Lutsharel Geertruida scoorden één keer.

De Rotterdammers speelden de laatste wedstrijd van de zondag. Waar PSV eerder vandaag het kampioenschap veilig stelde begonnen de Rotterdammers en de Zwollenaren een beetje gematigd aan de wedstrijd. Toch wilde Feyenoord nog wel even gas geven. In de eerste helft kwamen Ueda en Ivanušec tot scoren.

In de tweede helft wilden de spelers nog meer gas geven en al snel kwam er de mogelijkheid, maar Ueda miste een penalty. In de 64e minuut kwam Gimenez het veld in terwijl er gekeken werd naar een mogelijke penalty. Deze werd gegeven en Gimenez ging gelijk achter de bal staan en scoorde. Daarna werd het de Gimenez-show. De Mexicaan gaf een assist op Geertruida bij de 4-0 en wist zelf nog de 5-0 te maken.  Reageren