Oud-Feyenoorders | Ze laten zich gelden

Oud-Feyenoorders | Ze laten zich gelden

1 reactie 1
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord speelde dit weekend geen competitiewedstrijd, waar zij donderdag de doordeweekse speelronde met 1-3 wonnen in de Adelaarshorst. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders dit weekend wel voor sensatie konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 1-1 gelijkspelen tegen Burnley. Malacia zat nog niet bij de wedstrijdselectie, maar was vorige week sinds maandenlange afwezigheid weer actief te zien op sociale media. De linksachter is nog altijd bezig met zijn herstel. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi wonnen zondag de thuiswedstrijd met 3-0 van Brighton. Sinisterra zat nog niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Senesi begon in de basis en werd in de 89e minuut gewisseld. De verdediger maakte alweer zijn vierde doelpunt in de Premier League en is, in combinatie met vier assists, de centrale verdediger die het meeste betrokken is bij een doelpunt. De Argentijn won daarnaast twee duels en haalde een passnauwkeurigheid van 86%. Via Sofascore kreeg hij een 7.0. Bournemouth staat op plaats tien in de Premier League. 


Gustavo Hamer verloor zaterdag de uitwedstrijd met 5-1 van Newcastle United. Hamer speelde 79 minuten en gaf daarin de enige assist. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 83% en kreeg hij een 7.1 via Sofascore. Hamer is nog het lichtpuntje van Sheffield United in een dramatisch seizoen. De ‘Blades’ zijn namelijk officieel gedegradeerd naar de EFL Championship. 


Portugal

Orkun Kökçü won zaterdag de thuiswedstrijd met 3-1 van SC Braga. Kökçü begon als wissel en kwam in de 71e minuut het veld in. De Turks international haalde een passnauwkeurigheid van 91% en gaf zelfs nog een assist. Verder schoot de middenvelder één keer richting doel en kreeg hij een 7.2 voor zijn nuttige invalbeurt. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal.


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zondag de uitwedstrijd met 1-2 van St Mirren in de kampioensronde van Schotland. Dessers speelde 90 minuten en wist daarin wederom te scoren. Verder haalde de Nigeriaanse spits een passnauwkeurigheid van 75% en schoot hij in totaal drie keer richting doel. Via Sofascore kreeg hij een 7.8. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Rangers FC staat op de tweede plaats in de kampioensronde van Schotland. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zaterdag de thuiswedstrijd met 2-1 van Besiktas. Szymanski speelde 88 minuten en gaf daarin een assist. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 90% en schoot hij twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 7.8. Fenerbahçe staat op plaats twee in de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook