'Feyenoord en Liverpool akkoord, deze week officiële bevestiging clubs'

Feyenoord en Liverpool hebben een overeenstemming bereikt op alle punten en alle stukken getekend en dus lijkt niets een overgang van Arne Slot naar Engeland nog in de weg te staan. Fabrizio Romano meldt op X dat later deze week beide clubs de overgang zullen vermelden.

Daarmee lijkt er geen soap te komen zoals vorig jaar rondom het mogelijke vertrek van Slot naar Tottenham Hotspur. Liverpool was duidelijk dat het de overgang snel rond wilde maken en Feyenoord kan ook snel handelen om een opvolger aan te trekken. Slot zit dan nog drie wedstrijden op de bank bij Feyenoord. De laatste wedstrijd thuis tegen Excelsior zal dat wel zijn met minder publiek dan hij gewend is. 

In Liverpool moet hij Jürgen Klopp doen vergeten. De Duitse oefenmeester gooide met Liverpool hoge ogen en won onder meer de Premier League en de Champions League. Slot heeft dan ook grote schoenen om te vullen, Klopp is ontzettend populair bij de achterban.

Assistenten

Feyenoord lijkt ook Sipke Hulshoff, Ruben Peeters en Etiënne Reijnen te verliezen. De assistenten die grotendeels op voorspraak van Slot naar Rotterdam kwamen zullen hem volgen op zijn reis naar de Premier League. 

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten