Transfer op stapel: 'Klaar om mee te gaan met Arne Slot'

Spelers van Feyenoord hadden na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles van afgelopen donderdag enkele dagen vrij gekregen van Arne Slot. Lutsharel Geertruida besloot om de wedstrijd tussen Liverpool en West Ham United te gaan bezoeken, opvallende keus met de wetenschap dat hoofdtrainer Slot dichtbij een overstap is in naar Liverpool.

Volgens De Telegraaf zou Geertruida heel graag met Slot mee gaan naar Liverpool. Al is de interesse van Liverpool voor Geertruida niet vanaf het moment dat Slot de overstap lijkt te maken. Liverpool heeft de verdediger al langer op de korrel. Hij blonk uit in de Europese wedstrijden en houdt zich ook bij Oranje staande. In de Eredivisie heeft de verdediger ongekende statistieken. 

Slot zou ook een voorstander zijn van de komst van Geertruida. De reserve aanvoerder van Feyenoord en de oefenmeester hebben een goede band. Daarnaast is Geertruida voor een trainer multi inzetbaar. Zo speelde Geertruida onder Slot als rechtsback, centrale verdediger en verdedigende middenvelder. 

Marktwaarde

De marktwaarde van Geertruida wordt volgens transfermarkt.nl momenteel geschat op 32 miljoen euro. Vorig seizoen leek Geertruida opweg naar RB Leipzig, maar Feyenoord was duidelijk en verlangde 30 miljoen euro voor de verdediger. Of dat deze zomer weer het geval is, dat is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat Liverpool de financiële middelen heeft om de speler aan te trekken. 

Hancko

Dávid Hancko blijkt zijn hele leven al groot fan van Liverpool. Maar de club uit Engeland heeft nog geen interesse in de Slowaak. Wel is er voor de verdediger volop belangstelling uit Italië meldt het dagblad.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten