'Het geld is ook klaar, daar zijn ze uit onderhandeld'

'Het geld is ook klaar, daar zijn ze uit onderhandeld'

44 reacties 44
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

De verwachting is dat er komende dagen officieel bekend wordt dat Arne Slot de overstap gaat maken naar Liverpool FC. De trainer van Feyenoord zal de Rotterdammers na drie succesvolle seizoenen gaan verlaten.

Volgens Arno Vermeulen is er een akkoord over het bedrag wat Feyenoord ontvangt. 'Er is een compromis gesloten voor elf miljoen euro', zegt Vermeulen bij Studio Voetbal van de NOS. 'Dus er gaat elf miljoen euro naar Rotterdam voor Slot. Dat is best een mooi bedrag. Ze zijn bezig met de details. Hij wil natuurlijk zijn staf ook meenemen. Daar wordt nog over gesproken om dat rond te maken. Ze zullen morgen of overmorgen het officieel bekend maken. Het geld is ook klaar, daar zijn ze uit onderhandeld.'

Slot zelf ziet een overstap naar Liverpool FC ook zitten, zo gaf hij aan na de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Go Ahead Eagles, toen de Rotterdammers de tweede plek in de Eredivisie wist veilig te stellen. De trainer van de Rotterdammers won bij Feyenoord het kampioenschap en vorige week de TOTO KNVB Beker.

Lees ook